Werken

De werkplek van vandaag gaat over flexibiliteit, mobiliteit en diversiteit. De moderne werkplek is een andere benadering en beleving dan voorheen. Je vertrouwde bureaus op kantoor komt niet te vervallen maar krijgt een andere invulling. Met de technieken van nu is fysieke aanwezigheid op kantoor niet altijd noodzakelijk en heb je de mogelijkheid om overal en op ieder moment je werk te kunnen doen. Op kantoor, thuis of bij de klant

Zelf kunnen bepalen hoe, waar, wanneer en met wie je het werk inricht betekentmeer keuzevrijheid. Het aanbieden van verschillende soorten plekken, en het kunnen aanpassen van werkruimtes naar je eigen behoeften wordt daarom steeds belangrijker. De tijd is voorbij dat je alleen op kantoor kon werken, en alles op dezelfde werkplek deed.

In de werkomgeving van de toekomst draait het allemaal om:

  • mobiliteit
  • diversiteit
  • flexibiliteit

 

Daarnaast worden samenwerking en kennisuitwisseling essentieel. Er ontstaan verschillende soorten ontmoetingsplekken zowel formeel als informeel, vaak geïntegreerd met technologie waardoor informatie gemakkelijk gedeeld wordt. Je komt immers niet meer persé naar kantoor om te werken, maar vooral om met collega’s informatie uit te wisselen. Omdat werknemers steeds minder automatisch aan het kantoor zijn gebonden, wordt het ook steeds belangrijker de werkomgeving te doordringen met de identiteit van de organisatie. De werkomgeving moet uitstralen wie je als organisatie wilt zijn en wat daar Belangrijk is. Zo kunnen medewerkers zich gemakkelijk identificeren met de organisatie, en wordt de organisatiecultuur ondersteund.

Werken in een stimulerende kantooromgeving is een belangrijke pijler onder een succesvolle organisatie. Mensen die zich prettig voelen en genieten van hun werkomgeving, komen tot betere prestaties. Medewerkers bieden wij een nieuwe, inspirerende en praktische en ergonomische werkomgeving.

Dynamisch werken bevordert gezondheid, productiviteit en creativiteit op de werkvloer.

 

  • Flex werkplekken
  • Lounge werkplekken
  • Duo werkplekken
  • Zit/sta werkplekken
  • Bench werkplekken
  • Callcenter werkplekken

Social Media

Contact Us

SAGADA Projectinrichting –
Amsterdam – The Netherlands
Telefoon: +31 (0)20 6754660
Telefoon mobiel: +31(0) 610522238
E-mail: info@sagada.nl

Een Paar Thema’s

Contact Us

SAGADA Projectinrichting -
Amsterdam - The Netherlands
Tel: +31(0)20 6754660
E-mail: info@sagada.nl

A couple of themes